BEHANDLINGAR

reiki Behandling

REIKI HEALING

Reiki Healing är en stressreducerande healingmetod som ger djup avslappning och healar både nutid och dåtid. Reiki hjälper din kropp att självläka. Jag arbetar med ditt meridiansystem och löser upp blockeringar och fyller på med ny kraftfull energi

Reiki arbetar med kropp, själ och sinne

Allt hör ihop, allt är ett

ZON-AKU-REIKI

Här kombinerar jag tre olika alternativa metoder för att hjälpa dig och din kropp och ditt sinne att självläka.

Jag arbetar enligt en 3-stegs metod – ZON-AKU-REIKI – för att kunna ge dig tre varianter under ett och samma behandlingstillfälle.

Zonterapi-Akupunktur-Reikihealing

hålla händer
zonterapi

ZONTERAPI

Zonterapi är en behandlingsform där man genom tryck på olika punkter under fötterna effektivt kan lindra stress, stärka kroppen och minska smärta.

FRISKVÅRDSMASSAGE

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar och stelhet i hela din kropp – och ger en skön och behaglig avslappning. Regelbunden massage motverkar smärta, stelhet och trötthet i nacke och rygg. Massage ger dig en rörligare och mjukare kropp och ett lugnare sinne.

Rygg massage
svensk Massage

TAKTIL MASSAGE

En djupavslappnande beröringsmassage med lätta bestämda strykningar över kroppen med varm olja, enligt ett visst mönster.

AKUPUNKTUR

Akupunktur är ett behandlingsmetod där man genom att sätta tunna sterila nålar på kroppen kan ge smärtlindring muskulärt och behandla olika sjukdomstillstånd. Akupunktur påverkar allmäntillståndet och medverkar till en jämvikt i kroppens funktioner.

akupunktur