top of page
Behandlingar
reiki Behandling

REIKI HEALING

Reiki Healing är en stressreducerande healingmetod som ger djup avslappning och healar både nutid och dåtid. Reiki hjälper din kropp att självläka. Jag arbetar med ditt meridiansystem och löser upp blockeringar och fyller på med ny kraftfull energi. Reiki arbetar med kropp, själ och sinne. Allt hör ihop, allt är ett.

ZON-AKU-REIKI

Här kombinerar jag tre olika alternativa metoder för att hjälpa dig och din kropp och ditt sinne att självläka. Jag arbetar enligt en 3-stegs metod – ZON-AKU-REIKI – för att kunna ge dig tre varianter under ett och samma behandlingstillfälle.

hålla händer
Kroppsläkning

ZONTERAPI

Zonterapi är en behandlingsform där man genom tryck på olika punkter under fötterna effektivt kan lindra stress, stärka kroppen och minska smärta.

FRISKVÅRDSMASSAGE

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar och stelhet i hela din kropp – och ger en skön och behaglig avslappning. Regelbunden massage motverkar smärta, stelhet och trötthet i nacke och rygg. Massage ger dig en rörligare och mjukare kropp och ett lugnare sinne.

Halsmassage
Nackterapi

AKUPUNKTUR

Akupunktur är ett behandlingsmetod där man genom att sätta tunna sterila nålar på kroppen kan ge smärtlindring muskulärt och behandla olika sjukdomstillstånd. Akupunktur påverkar allmäntillståndet och medverkar till en jämvikt i kroppens funktioner.

REIKI HEALING FÖR DJUR

Reiki på djur är lugnande, smärtlindrande och ger snabbare läkning. Reiki kan minska biverkningar av medicinska behandlingar. Behandlingen ger ro och harmoni, vilket i sig bidrar till självläkning. Utöver kropp och sinne arbetar jag även med relationer mellan såväl djur och djur, som djur och människa. Endast hembesök.

IMG-9581.jpg
bottom of page